PRIJAVA
24. Nacionalni teden prostovoljstva

Slovesni dan prostovoljstva

Kdo so Junaki našega časa? Katere občine so Prostovoljstvu prijazne občine? Kdo so izjemni prostovoljci v javni upravi? Kdo je prejemnica naziva naj mentorica in kdo prejemnik naziva naj mentor prostovoljcev? Katera je najboljša prostovoljska zgodba? In kateri je najboljši projekt medgeneracijskega prostovoljstva?

Vse to bomo izvedeli 23. maja 2023 v okviru Slovesnega dne prostovoljstva, ki bo ob 13. uri potekal v Domu II. slovenskega tabora Žalec.

Veseli dan prostovoljstva

Slovenska filantropija vabi na Veseli dan prostovoljstva, ki bo potekal v četrtek, 25. maja, med 13. in 17. uro na Prešernovem trgu v Ljubljani.

Namen prireditve je predstavitev prostovoljskih organizacij obiskovalcem, zabava in prijetno druženje prostovoljcev. Ali se boste pridružili tudi vi? Izpolnite spletno prijavnico, rok prijave je 12. maj 2023.

Naj bo Veseli dan prostovoljstva čimbolj informativen, pa tudi zabaven in interaktiven. Aktivnosti prostovoljskih organizacij (animacije, uganke in naloge za obiskovalce, nastopi, igre ...) se bodo dogajale ob stojnicah na Prešernovem trgu. Razmislite, katera aktivnost bo omogočila, da vas obiskovalci čim bolje spoznajo.


Aktivnosti v vaši občini/mestu/kraju

Obeležite Nacionalni teden prostovoljstva s prireditvijo, predstavitvijo prostovoljskih organizacij, okroglo mizo ali kakšnim drugim dogodkom. Na Slovenski filantropiji vam lahko nudijo vsebinsko pomoč in promocijo dogodka. Časopis s prostovoljskimi zgodbami se bo po večjih krajih po državi delil tudi letos.

Spletno prijavo izpolnite do 12. maja 2023.



Avtor: Društvo za razvijanje prostovoljnega dela Novo mesto

PRIJAVA NA PROSTOVOLJSKE E-NOVICE

Ne zamudi pomembnih obvestil in dogodkov. Želite prejemati Prostovoljske e-novice? Vpišite vaš e-mail:




KONTAKT

07 337 39 20

drpdnm@gmail.com

www.drpdnm.org

Vsak delavnik od 8h do 16h

© 2024 Slovenska filantropija. Vse pravice pridržane. | Politika zasebnosti | Piškotki