PRIJAVA
Povezani v prostovoljstvu: Predstavitev spletne aplikacije EVI

Društvo za razvijanje prostovoljnega dela skupaj s partnerskima organizacijama Slovenska filantropija in Pekarna Magdalenske mreže iz Maribora razvija novo spletno aplikacijo za evidentiranje dela prostovoljcev EVI.

Z mesecem decembrom bomo pričeli uporabljati prenovljeno aplikacijo za vodenje evidenc EVI, ki je naslednica aplikacije PerunPro, zato vam toplo svetujemo, da se poleg tistih, ki bi aplikacijo želeli pričeti uporabljati, tudi tisti, ki ste že uporabljali PerunPro, udeležite predstavitve.

 

Aplikacija bo med drugim omogočala sklepanje in podpisovanje prostovoljskih dogovorov, izdajo potrdil prostovoljcem o opravljenem prostovoljskem delu in oddajo ter potrjevanje poročil o opravljenem prostovoljskem delu kar preko spleta. Gre za nadgradnjo aplikacije za evidentiranje prostovoljskega dela PerunPro, ki jo Slovenska filantropija ponuja članicam Slovenske mreže prostovoljskih organizacij že od leta 2011 in jo uporablja več kot 550 organizacij, tudi nekateri od vas.

 

Nova aplikacija vam bo omogočala birokratsko razbremenitev, med drugim vam bo olajšala tudi poročanje financerjem, saj omogoča generiranje poročil o prostovoljskem delu za financerje in AJPES. Uporaba aplikacije bo za vse organizacije, ki ste vključene v Slovensko mrežo prostovoljskih organizacij, na voljo za uporabo brezplačno.

 

Predstavitve aplikacije se lahko udeležite v naslednjih terminih:

Kočevje - v ponedeljek, 20. 11. ob 11. uri v prostorih Turističnega kompleksa Jezero (Trdnjava 3, 1330 Kočevje) - za potrditev udeležbe se prijavite tukaj: https://forms.gle/vtsXQNViHZydC4XR8

Ribnica - v sredo, 22. 11. ob 11. uri v prostorih Športnega centra Ribnica (Majnikova ulica 2, 1310 Ribnica), v sejni sobi - za potrditev udeležbe se prijavite tukaj: https://forms.gle/SbuM6z5cK4u8qP3j9

Trebnje - v petek, 24. 11. ob 11. uri v prostorih CIK Trebnje (Kidričeva ulica 2, 8210 Trebnje) - za potrditev udeležbe se prijavite tukaj: https://forms.gle/bNEBo8RwZtiYUZbm7

Novo mesto - v torek, 28. 11. ob 16.30 uri v prostorih Društva za razvijanje prostovoljnega dela (Novi trg 9, 8000 Novo mesto) - za potrditev udeležbe se prijavite tukaj: https://forms.gle/pvhtFhzJQDcAhRTR9

 

Predstavitev bo hkrati tudi kratko usposabljanje za uporabo aplikacije, zato prinesite s seboj svoje prenosnike, da boste lahko aplikacijo tudi sami preizkusili. Če prenosnika nimate na voljo, nam to sporočite preko prijavnega obrazca in vam ga bomo za čas trajanja delavnice poskusili priskrbeti mi.

 

Prijazen pozdrav in se vidimo!

Omenjena izobraževanja izvajajo Slovenska filantropija, Pekarna Magdalenske mreže in Društvo za razvijanje prostovoljnega dela Novo mesto v okviru projekta Povezani v prostovoljstvu, ki ga financira Ministrstvo za javno upravo prek Sklada za NVO.Avtor:

PRIJAVA NA PROSTOVOLJSKE E-NOVICE

Ne zamudi pomembnih obvestil in dogodkov. Želite prejemati Prostovoljske e-novice? Vpišite vaš e-mail:
KONTAKT

07 337 39 20

drpdnm@gmail.com

www.drpdnm.org

Vsak delavnik od 8h do 16h

© 2024 Slovenska filantropija. Vse pravice pridržane. | Politika zasebnosti | Piškotki