PRIJAVA

Spletna aplikacija za vodenje evidenc Evi

Društvo za razvijanje prostovoljnega dela Novo mesto je v sklopu projekta Povezani v prostovoljstvu skupaj s Slovensko filantropijo in Pekarno Magdalenske mreže iz Maribora razvilo novo spletno aplikacijo za evidentiranje dela prostovoljcev EVI.

Posebnost aplikacije je, da jo lahko uporabljajo tako prostovoljci, kot organizacije.

 

Prostovoljci tako preko aplikacije lahko:

  • ustvarijo svoj profil
  • hitreje in lažje beležijo svoje prostovoljske ure in imajo nad njimi pregled, 
  • pošiljajo v potrditev organizaciji opravljene prostovoljske ure
  • prejmejo potrdilo o opravljenih urah od organizacije,
  • sklenejo dogovor o prostovoljskem delu z organizacijo
  • so obveščeni o aktivnostih, ki jih razpiše organizacija,
  • v klepetalnici klepetajo z mentorjem_ico in drugimi prostovoljci_kami 
  • in še marsikaj.

 

Prostovoljskim organizacijam bo aplikacija EVI pri evidentiranju dela prostovoljcev nova najboljša prijateljica. Z EVI bodo organizacije vse prostovoljske ure vnesle hitro in učinkovito, poleg tega EVI omogoča tudi hitro ustvarjanje poročil za financerje in AJPES in celo hitro in samodejno kreiranje grafov, da lahko organizacije učinkovitost prostovoljskega dela svoje organizacije potencialnim donatorjem in financerjem prikažejo tudi vizualno.

EVI bodo lahko prostovoljske dogovore sklepale in podaljševale kar na daljavopotrdila o opravljenem prostovoljskem delu pa bodo lahko prostovoljcem ustvarile in poslale v pičlih nekaj minutah.

EVI je naslednica aplikacije PerunPro, ki jo več kot 550 organizacij v Slovenski mreži prostovoljskih organizacij uporablja za evidentiranje prostovoljskih ur že od leta 2011. Aplikacijo smo temeljito prenovili in jo nadgradili s številnimi funkcijami, ki bodo pripomogle k boljši učinkovitosti in organizacije nekoliko razbremenile časovno potratnega birokratskega dela.

Uporaba aplikacije bo za vse organizacije, vključene v Slovensko mrežo prostovoljskih organizacij, na voljo za uporabo brezplačno.

 

Aplikacija vam bo na voljo za uporabo predvidoma od sredine decembra 2023 dalje. Če se odločite, da želite aplikacijo uporabljati in imate že ustvarjen profil v prejšnji verziji aplikacije (PerunPro), vam ni potrebno storiti ničesar, saj boste takoj po prenosu baze lahko avtomatično pričeli uporabljati EVI. Če prejšnje aplikacije še niste uporabljali, pa morate najprej skleniti dogovor o uporabi spletne aplikacije, nato pa vas ustvarimo račun in vam posredujemo uporabniško ime ter geslo.

Preden sklenete dogovor o uporabi aplikacije, se morate vključiti v Slovensko mrežo prostovoljskih organizacij, navodila so tukaj:

https://www.prostovoljstvo.org/vkljucitev-v-mrezo

Nato pa sklenete še dogovor o uporabi spletne aplikacije, dostopen je na tej povezavi:

https://www.prostovoljstvo.org/aplikacija-za-vodenje-evidenc_prostovoljcev

 

Po prejemu uporabniškega gesla in imena za vstop v aplikacijo Evi kliknite tukaj.

PRIJAVA NA PROSTOVOLJSKE E-NOVICE

Ne zamudi pomembnih obvestil in dogodkov. Želite prejemati Prostovoljske e-novice? Vpišite vaš e-mail:
KONTAKT

07 337 39 20

drpdnm@gmail.com

www.drpdnm.org

Vsak delavnik od 8h do 16h

© 2024 Slovenska filantropija. Vse pravice pridržane. | Politika zasebnosti | Piškotki