PRIJAVA
Spletno izobraževanje (Ne)varnost na spletu za mlade

Spletno izobraževanje (Ne)varnost na spletu za mlade

 

Uporaba socialnih omrežij je danes skorajda nujna, a je tudi varna? Kako na FB, IG, TikToku ipd., prepoznati oglase, kaj so piškotki, kakšne so nevarnosti deljenja osebnih podatkov na spletu in kaj pomeni soglašanje s pogoji uporabe aplikacij?

 

O tem bomo govorili na spletni delavnici (NE)VARNOST NA SPLETU ZA MLADE, kamor vas vabimo 22. 11., ob 16. uri. Več informacij in prijavnico boste našli tu.

 

Vsebine na delavnici so prilagojene mladim, ki ste vešči uporabe internetnih tehnologij in socialnih omrežij ter jim namenite tudi veliko svojega časa. Prav zato pa je še posebej pomembno, da se zavedate varne in učinkovite rabe spletnih tehnologij in socialnih omrežij. Dotaknili se bomo učinkovite rabe platform, kot so Instagram, Facebook, TikTok, Google My Business in druge ter se seznanili z orodji za oblikovanje in ustvarjanje vsebin, ki izstopajo in pritegnejo pozornost. Govora bo tudi o orodjih AI in situacijah, ko si lahko z njimi pomagamo pri želenih opravilih.

 

Tekom delavnice bodo prikazane preproste in praktične rešitve, ki so dostopne tudi tistim brez predhodnega znanja programiranja in oblikovanja ter izpostavljene pasti digitalne vseprisotnosti, spletnega oglaševanja in pomen pogojev uporabe različnih platform in aplikacij.

 

Delavnica bo interaktivna, poudarek bo na potrebah in konkretnih vprašanjih zato bomo zelo veseli vašega aktivnega vključevanja.

Število mest je omejeno zato te vabimo k takojšnji prijavi! Prijaviš se lahko do torka, 21. 11. tukaj.

 

Organizatorji: Slovenska filantropija, Pekarna Magdalenske mreže, Društvo za razvijanje prostovoljnega dela Novo mesto v okviru projekta Povezani v prostovoljstvu, ki ga financira Ministrstvo za javno upravo preko Sklada za NVO.Avtor: Društvo za razvijanje prostovoljnega dela Novo mesto

PRIJAVA NA PROSTOVOLJSKE E-NOVICE

Ne zamudi pomembnih obvestil in dogodkov. Želite prejemati Prostovoljske e-novice? Vpišite vaš e-mail:
KONTAKT

07 337 39 20

drpdnm@gmail.com

www.drpdnm.org

Vsak delavnik od 8h do 16h

© 2024 Slovenska filantropija. Vse pravice pridržane. | Politika zasebnosti | Piškotki