PRIJAVA
Katalog prostovoljskih aktivnosti za mlade v šolskem letu 2023/24

Tudi osnovnošolci, srednješolci in študentje ste lahko prostovoljci. Tudi vi lahko polepšate življenje tistim, ki potrebujejo pomoč, prispevate k ohranjanju narave, popravljanju krivic, prizadevanju za bolj pravično družbo. Tudi vi lahko pomagate. Obstaja samo en pogoj:

DA TI JE MAR, DA TI NI VSEENO.

Naslovna_katalog_SF_2


Prelistajte spletni katalog prostovoljskih aktivnosti za mlade v šolskem letu 2023/24, ki ga je pripravila Slovenska filantropija in zajema celotno Slovenijo vključno z Novim mestom. Poiščite svojo priložnost za aktivno sooblikovanje boljše družbe. Vse zbrane aktivnosti so namenjene mladim prostovoljcem do 30. leta. Aktivnosti, primerne tudi za mladoletne, so na vrhu tabele označene z zelenim znakom »Mladim prostovoljcem prijazna organizacija«.

 

PROSTOVOLJSTVO ni samo pomoč nekomu, ki te potrebuje, ampak tudi priložnost za nabiranje izkušenj, raziskovanje poklicev, spoznavanje novih ljudi, nepozabna prijateljstva – skratka, ODLIČNA ŠOLA ZA ŽIVLJENJE.

 

Pričakujejo vas mladim prostovoljcem prijazne organizacije iz 35 krajev, ki vam bodo v prijetni družbi in na zanimiv način približale prostovoljsko delo. Izbirate lahko med 157 prostovoljskimi priložnostmi in 93 prostovoljskimi organizacijami in organizacijami s prostovoljskim programom.



Avtor:

PRIJAVA NA PROSTOVOLJSKE E-NOVICE

Ne zamudi pomembnih obvestil in dogodkov. Želite prejemati Prostovoljske e-novice? Vpišite vaš e-mail:




KONTAKT

07 337 39 20

drpdnm@gmail.com

www.drpdnm.org

Vsak delavnik od 8h do 16h

© 2024 Slovenska filantropija. Vse pravice pridržane. | Politika zasebnosti | Piškotki