PRIJAVA

Iskalnik organizacij

Naziv organizacijeDruštvo prijateljev mladine Mojca Novo mesto48618
LokacijaNovo mesto
Telefon041 643 969

Društvo prijateljev mladine Mojca Novo mesto je prostovoljno, nevladno, samostojno, humanitarno in nepridobitno združenje fizičnih oseb in pravnih oseb, ki delujejo v dobro otrok, mladostnikov, staršev in družine. Zaradi uresničevanja ciljev in nalog, ki so skupnega interesa in pomena, je društvo član Zveze prijateljev mladine Slovenije.

Namen in temeljni cilj delovanja društva je dvig kakovosti življenja otrok, mladostnikov in družin, zastopanje in uveljavljanje njihovih interesov in potreb ter zaščita njihovih pravic na osnovi Ustave RS, Deklaracije o človekovih pravicah, Konvencije o otrokovih pravicah ter drugih dokumentov, ki zadevajo otroka, mladostnika in družino.

Temeljni cilji delovanja so redno organiziranje in izvajanje programov, ki omogočajo vsakodnevne dejavnosti, dejavnosti po programu med šolskimi počitnicami in dejavnostmi (enkrat ali večkrat letno), ki se vključujejo v občinske, regijske, nacionalne in mednarodne projekte, na katere se društvo vključi. Društvo DPM Mojca upravlja tudi Tabor Mojca v Dolenjskih Toplicah, v katerem od maja do septembra letuje čez 1300 otrok v sklopu šol v naravi, različnih taborov, preko ZZZS, Pomežika in ostalih programov.

Naslov:
Rozmanova ulica 10, 8000 Novo mesto
8000 Novo mesto

Kontakt:
Anita Avbar Salopek
T: 051 220 700
E: anita@paragraf.si

Splet:
www.dpm-mojca.si
Socialna omrežja:
IG:
dpm_mojca
FB:
DPM
Mojca
Novo
mesto;
TIK
-
TOK


Področja delovanja:
Vzgoja in izobraževanje
Otroci in mladi

PRIJAVA NA PROSTOVOLJSKE E-NOVICE

Ne zamudi pomembnih obvestil in dogodkov. Želite prejemati Prostovoljske e-novice? Vpišite vaš e-mail:
KONTAKT

07 337 39 20

drpdnm@gmail.com

www.drpdnm.org

Vsak delavnik od 8h do 16h

© 2024 Slovenska filantropija. Vse pravice pridržane. | Politika zasebnosti | Piškotki