PRIJAVA

Iskalnik organizacij

Naziv organizacijeOzara Slovenija nacionalno združenje za kakovost življenja48641
LokacijaNovo mesto
Telefon070 550 701

Ozara Slovenija, Nacionalno združenje za kakovost življenja, z različnimi programi zagotavlja strokovno pomoč in podporo ljudem z dolgotrajnimi težavami v duševnem zdravju, ljudem v duševni stiski in njihovim svojcem. Naša ekipa si poleg tega prizadeva še za ohranjanje in izboljšanje duševnega zdravja vseh prebivalk in prebivalcev Slovenije. Posebno pozornost namenjamo izobraževanju in založniški dejavnosti, svoje poslanstvo pa izpolnjujemo preko sodelovanja s številnimi domačimi in tujimi institucijami in posamezniki. Naš sedež se nahaja v Mariboru, svojo strokovno pomoč pa nudimo še v 27. krajih po državi – tudi v Novem mestu!

Na vseh lokacijah si prizadevamo za partnerski odnos med ljudmi s težavami v duševnem zdravju, njihovimi svojci in strokovnimi delavci. Z individualnim pristopom in skupnim načrtovanjem uporabnikom
omogočamo vnovično vključitev v družbeno in delovno okolje ter prispevamo k njihovi boljši opremljenosti za samostojno in kakovostno življenje. Prav vsi imajo možnost aktivnega vplivanja na delovanje organizacije, saj lahko preko svojih predstavnikov enakopravno sodelujejo pri sprejemanju vseh pomembnejših odločitev.

Ozara Slovenija je nevladna, humanitarna organizacija, ki deluje v javnem interesu na področju socialnega in zdravstvenega varstva.

Naslov:
Rozmanova ulica 10
8000 Novo mesto

Kontakt:
Danica Ćućić in Maša Ficko
T: 070 550 701 in 070 550 660
E: danica.cucic@ozara.org

Splet:
www.ozara.org

Področja delovanja:
Ranljive skupine

PRIJAVA NA PROSTOVOLJSKE E-NOVICE

Ne zamudi pomembnih obvestil in dogodkov. Želite prejemati Prostovoljske e-novice? Vpišite vaš e-mail:
KONTAKT

07 337 39 20

drpdnm@gmail.com

www.drpdnm.org

Vsak delavnik od 8h do 16h

© 2024 Slovenska filantropija. Vse pravice pridržane. | Politika zasebnosti | Piškotki