PRIJAVA

Iskalnik organizacij

Naziv organizacijeMladinsko društvo Luna in Sonce48643
LokacijaNovo mesto
Telefon031 898 900

Mladinsko društvo Luna in Sonce je srčna in ustvarjalna skupnost, kjer se mladi talenti združujejo v harmoničnem ustvarjanju. Naša plesna skupina Arabeska je društven simbol plesne ustvarjalnosti, navdiha in gibalne strasti. Verjamemo namreč v pomembnost uravnoteženega razvoja tako telesa kot duha, zato sta Luna in Sonce tudi simbola našega društva. Naši plesalci so srčni otroci, ki jih povezuje ljubezen do plesa. Vsak korak, vsak telesni gib je namreč odraz notranjega sveta in izjemne energije, ki jo radi delimo z občinstvom. S kreativnimi nastopi, gracioznostjo in izraznostjo se z velikim veseljem predstavljamo na odrih, kjer ustvarjamo privlačne plesne zgodbe. Kot aktivna in kreativna skupnost mladih vztrajno vzpodbujamo mlade talente in jim zagotavljamo raziskovalno platformo za izražanje njihove umetniških sposobnosti. S plesnimi in drugimi kreativnimi delavnicami, animacijami in tudi nastopi si prizadevamo za razvijanje barvite plesne kulture ter ustvarjamo okolje, kjer lahko mladi posamezniki zacvetijo in raziskujejo svoj umetniški potencial.

Hkrati je Mladinsko društvo Luna in Sonce več kot »le« ples. Smo tudi skupnost, ki se druži, podpira in ustvarja trajne vezi med mladimi. Verjamemo v moč skupnosti in v to, da se ob druženju in sodelovanju
rodijo najboljše ideje. Skozi ustvarjalnost namreč spodbujamo tako osebno rast kot timsko delo. Zato je naša organizacija polna strasti in zavezanosti k ustvarjanju pozitivnih vplivov na življenja mladih. Ponosni smo na naš tradicionalni, programsko voden dobrodelni tabor v čudovitem okolju Kranjske Gore. Ta je 50 otrokom iz dolenjske regije leta 2023 že četrto leto omogočil nepozabne poletne dni, polne gibanja, športa, ustvarjalnosti in zabave.

Več tudi v naših video zapisih:
- https://youtu.be/RBfrZI4DQRo?si=c2b-3UYqZUbK1OuP

- https://youtu.be/7tBd-pkRfqM?si=wOQijyvzFrgiLGci

- https://youtu.be/fcHh7WwjYjc?si=2ehjlI

Naslov:
Rozmanova ulica 10
8000 Novo mesto

Kontakt:
Klara M. Luneai
T: 070 600 959
E: arabeska.org@gmail.com

Splet:
www.arabeska.org
(nova
društvena
spletna
stran
je
v
izdelavi)
Socialna omrežja:
FB:
https://www.facebook.com/arabeska9/
IG:
lunainsonce118

Področja delovanja:
Kultura in umetnost
Šport in rekreacija
Vzgoja in izobraževanje
Otroci in mladi

PRIJAVA NA PROSTOVOLJSKE E-NOVICE

Ne zamudi pomembnih obvestil in dogodkov. Želite prejemati Prostovoljske e-novice? Vpišite vaš e-mail:
KONTAKT

07 337 39 20

drpdnm@gmail.com

www.drpdnm.org

Vsak delavnik od 8h do 16h

© 2024 Slovenska filantropija. Vse pravice pridržane. | Politika zasebnosti | Piškotki